100% puur linnen gordijnen

Linnen gordijnen geven een fijne natuurlijke sfeer in je huis. Ambachtelijk en duurzaam geproduceerd. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte gordijnen en bieden persoonlijke service op basis van je wensen.
Daarnaast kan je online kant en klare gordijnen bestellen. Deze linnen sheets hebben een kleine zoom en kun je zelf thuis eenvoudig ophangen met metalen gordijnclips. Zo hangen de linnen gordijnen zonder plooien voor je raam en creëer je veel sfeer in je huis.

Een persoonlijk advies

We bieden persoonlijk advies op basis van je wensen. Dit kan variëren van het meedenken over de best passend oplossing, het inmeten van de linnen gordijnen of een all-in service waarbij we ook alles monteren. We hebben al onze linnen stoffen op voorraad en de gordijnen zijn meestal binnen drie weken klaar. Heb je een vraag? Neem contact met ons op voor een advies.

Kosten

Om je een idee te geven van de kosten van onze op maat gemaakte linnen gordijnen hebben we prijstabellen gemaakt van de meest voorkomende stijlen: linnen gordijnen met een enkele plooi, linnen vouwgordijnen en linnen sheets. Let op, de kosten zijn exclusief inmeten en montage.
kosten op maat gemaakte gordijnen met enkele plooi
kosten op maat gemaakte linnen vouwgordijnen
Linnen sheets

Aan de slag

tips bij het inmeten
linnen kleurstalen bestellen
neem contact op voor meer informatie en een offerte


Lees meer

 


Dit artikel delen