get the look: a Bohemian touch in your bedroom

Journal — Interiors

Get the look: De Loft in Amsterdam

Get the look: De Loft in Amsterdam

Voor de vierde editie van de Loft in Amsterdam eerder dit jaar was gekozen voor een warm, tijdloos interieur. Vol met zachte naturelle kleuren, materialen als massief hout en linnen en persoonlijke kunstobjecten en herinneringen aan verre reizen. Een indrukwekkende, inspirerende setting waar je je even kunt terugtrekken uit de hectiek van de stad.

The intitiators van de Loft gebruikten onze almond en pure white linnen beddengoed. De enorme eettafel was aangekleed met ons gewassen linnen in de kleur misty grey. De linnen vouwgordijnen zorgden voor een warme, intieme sfeer.

Fotografie door Enter the Loft

Shop the look

 


Discover the art of printmaking by Monika Petersen

Discover the art of printmaking by Monika Petersen

“De linosnede of linoleumsnede is een ambachtelijke techniek waarbij de tekening in spiegelbeeld wordt uitgesneden uit een stuk linoleum. Rond de afbeelding wordt met speciale gutsen het linoleum weggesneden. Daarna wordt met een roller speciale drukinkt op de achtergebleven hoge delen aangebracht. Vervolgens wordt er papier op het linoleum gelegd, dat met een hoogdrukpers krachtig wordt aangedrukt.”
WikiPedia

De getalenteerde Deense kunstenares Monika Petersen is bekend om haar iconische lino's, die ze met de hand drukt in haar atelier in Kopenhagen. Met mooie, fijn uitgesneden details in goud en contrasterende donkere kleuren zoals salie, indigo blauw en diepzwart. Monika Petersen is...


Inspiratie voor een natural home, een mediterrane, zomerse sfeer

Inspiratie voor een natural home, een mediterrane, zomerse sfeer

Veel wit, natuurlijke materialen, planten en natuurlijk licht. Dit heerlijke huis in LA is geïnspireerd op een Spaans mediterraans huis uit 1927. Een fijne zomerse sfeer met veel pure, natuurlijke materialen zoals linnen, bamboe, hennep en eikenhout. Wil je dit ook? Creëer deze zomerse sfeer in je huis met ons linnen beddengoed, hennep vloerkleden en bamboe lampen.

Ontwerp Gordana Golubovic, fotografie Lauren Moore (bron Estliving.com)

Get the look


A dream to sleep in

A dream to sleep in

Maak je slaapkamer sfeervol én duurzaam met linnen. Puur natuur, mooi en eco. Lekker koel in de zomer en heerlijk warm als het koud is. Hoe meer je er in slaapt en hoe vaker je linnen wast, hoe mooier en zachter de stof wordt. Verkrijgbaar in 15 prachtige tinten.  Wil je advies voor een duurzame make-over? Je bent van harte welkom in onze studio. We helpen je graag verder met persoonlijke tips en styling.

Shop the look

 


Fermob tuinstoelen: from Paris with Love

De Luxembourg tuinmeubelen van het Franse merk Fermob zijn een echte klassieker. Frédéric Sofia ontwierp de serie voor het wereldberoemde park “Jardin du Luxembourg” in Parijs. De heerlijke parkstoelen zijn inmiddels legendarisch. Ideaal van deze Fermob tuinmeubelen is dat ze slim zijn gemaakt van licht aluminium en heel handig te stapelen. Voor Fermob staat duurzaamheid centraal bij de productie. Zo wordt bijna alles van gerecycled metaal gemaakt. De collectie is uitgegroeid tot een legendarische verzameling. Van terrasstoelen en lounge stoelen tot fijne schommelstoelen en heerlijke royale buitentafels. De mooiste combinaties voor je tuin of balkon zijn mogelijk in 24 kleuren.

By Mölle is officieel dealer van...