get the look: a Bohemian touch in your bedroom

Journal — linen

Mix en match met onze nieuwe tint Hazel

Mix en match met onze nieuwe tint Hazel

Mix en match onze nieuwe tint hazel met almond, off white en sea shell. Online verkrijgbaar en in speciale winkels over de hele wereld. Je bent ook van harte welkom in onze Studio in Dalfsen waar we al ons bed- en tafellinnen ontwerpen en maken. Tot ziens!
By Mölle linnen is 100% natuurlijk. Gemaakt van de allerbeste kwaliteit vlas dat groeit langs de Atlantische kust. Vlas is oudste textielvezel met Europese roots. De plant heeft ons zeeklimaat nodig om te groeien. Zonder irrigatie en pesticides dus heel milieuvriendelijk en gezond. Nog een voordeel: alles van de...


A dream to sleep in

A dream to sleep in

Maak je slaapkamer sfeervol én duurzaam met linnen. Puur natuur, mooi en eco. Lekker koel in de zomer en heerlijk warm als het koud is. Hoe meer je er in slaapt en hoe vaker je linnen wast, hoe mooier en zachter de stof wordt. Verkrijgbaar in 15 prachtige tinten.  Wil je advies voor een duurzame make-over? Je bent van harte welkom in onze studio. We helpen je graag verder met persoonlijke tips en styling.

Shop the look

 


Spring Special

Spring Special

Haal de lente in huis met puur linnen. Anna stylde deze tafel met subtiele gele accenten en misty grey tafellinnen. Alsof de lekkere lunch voor je klaarstaat en je vrienden zo komen. Wil je dit ook? Je kunt kiezen uit 15 mooie, natuurlijke tinten. Fris en licht met misty grey, jade green en almond. Of diep en warm met moss green, faded blue en indigo. Deel je gestylede tafel met ons via Instagram #mybymolle, we zijn benieuwd!
Spring special
Bestel je tafellinnen voor Pasen en krijg er twee servetten gratis bij (geldig t/m 17-04-17)

...


Natuurlijk linnen

By Mölle linnen is 100% natuurlijk. Gemaakt van Linum Usitissimum, oftewel vlas. Vlas is de enige plantaardige textielvezel met Europese roots. De plant heeft ons zeeklimaat en rijke bodem nodig om te groeien. Zonder irrigatie en pesticides dus heel milieuvriendelijk en gezond. Nog een voordeel: alles van de vlasplant is bruikbaar. Van de vezels wordt linnen, papier en touw gemaakt. Van de zaden brood en lijnzaadolie. Na de vlasoogst gaat een van Europa’s oudste linnenweverijen voor ons aan de slag. Een traditioneel bedrijf met meer dan honderd jaar ervaring. Het hele proces - van vlas tot linnen - wordt hier...


Linen Love

Linen Love

Jade green, misty grey of toch almond? Je haalt de lente in huis met onze zachte linnen kussens, plaids en tafellinnen in lichte kleuren. Of ga voor diepe warme tinten zoals pebble solid, charcoal and chestnut. Kies uit 12 verschillende kleuren!
Shop the collectie! 

photography by Marije Pasman