Loft aan de haven van Deventer

In dit minimalistisch en licht vormgegeven appartement aan de haven van Deventer vormen alle elementen een natuurlijke sfeer. Architecten Studio Groen + Schild ontwierp het interieur waarbij de keuken en woonkamer samen een comfortabele leefruimte vormen met uitzicht over water en stad. Bouwkundig werd een extra doorgang gemaakt, zodat je om het middenblok van het appartement kunt lopen. In de met hout beklede kern bevinden zich een badkamer, het toilet en een aantal kasten. Voor een naturel accent gebruikte Studio Groen + Schild linnen gordijnen, linnen beddengoed en wollen vloerkleden uit de by Mölle collectie. De ramen met uitzicht over de haven en de stad vormen de dynamische schilderijen in het interieur.

get the look:
puur linnen gordijnen in sage
linnen beddengoed in flax
puur wollen vloerkleed By Mölle linnen gordijnen sageDoor Mölle linnen gordijnenBy Mölle linnen gordijnen sageBy Mölle portfolio gordijnen

fotografie Marjon Hoogervorst