This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

winkelwagen 0

No more products available for purchase

Opmerkingen toevoegen
Is dit een kado?
Subtotaal Gratis
Verzendkosten en kortingscodes worden bij de checkout berekend.

Hometour in Bern

Fabian @studio.okaeri is een liefhebber van slow design en Japanse esthetiek. We praten met hem over zijn passies en nemen een kijkje in zijn gerenoveerde appartement in het centrum van Bern.
By Mölle blog Fabian Schmidlinwat inspireert jou?
Voor mij is inspiratie vaak te vinden in de prachtige natuur en het buitenleven. De kleuren, texturen en patronen van natuurlijke omgevingen vormen de basis voor mijn creatieve ideeën om de schoonheid van buiten naar binnen te brengen. Daarnaast breng ik jaarlijks enkele weken door in Japan, waar het rijke culturele erfgoed en de ontwerpfilosofie mijn creativiteit diep beïnvloeden. De naadloze combinatie van functionaliteit, schoonheid en een gevoel van kalmte in Japanse ruimtes, samen met het concept van "wabi-sabi", inspireert mij om unieke en verweerde elementen in mijn ontwerpen op te nemen..

hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Ik zou mijn stijl omschrijven als: hygge ontmoet zen. Mijn huis is geïnspireerd op minimalistisch Deens design met Japanse invloeden. Voor mij legt Japans design de nadruk op eenvoud, functionaliteit, hoog vakmanschap en organische vormen met een vleugje zen-filosofie, terwijl Deens design wordt gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke materialen, comfort en een gezellige sfeer. Gecombineerd met een paar vintage mid-century stukken, een natuurlijk kleurenpalet en de wisselwerking tussen warme en koude materialen ontstaat er een fijne persoonlijke sfeer. Mijn belangrijkste focus ligt in het spelen met natuurlijke, pure materialen die na verloop van tijd alleen maar mooier worden en het creëren van contrasten tussen verschillende texturen, kleuren en vormen.
By Mölle blog Fabian Schmidlin bedlinenkun je ons meer vertellen over je huis?
Ik woon in een oud appartement van 65 m2 in Bern, Zwitserland, dat veel natuurlijk licht krijgt dankzij de zuidelijke oriëntatie. Vooral tijdens de herfst accentueert het licht de pracht van mijn interieur. Bij het kiezen van mijn appartement was de verlichting een cruciale factor, omdat ik geloof dat natuurlijk licht een interieur het beste tot zijn recht laat komen.

wat zijn je favoriete By Mölle itens?
Mijn persoonlijke favorieten van By Mölle zijn de linnen gordijnen in flax die ik in mijn huiskamer heb en voor het linnen beddengoed heb ik gekozen voor een mix van flax, sea shell, pebble en misty grey. Dat staat mooi bij het aluminium Rivet Cart kastje van Frama. Ik hou van de natuurlijke materialen en de kleuren in de By Mölle collectie en het is super handig dat jullie linnen op maat kan worden gemaakt om aan de specifieke behoeften van mijn huis te voldoen.
By Mölle blog Fabian Schmidlinwat betekent slow living voor jou?
Voor mij betekent slow living bewust leven en genieten van de kleine dingen. Of het nu gaat om wandelen in de Zwitserse bergen, luisteren naar vinylplaten, 35 mm filmfotografie of de tijd nemen om koffie zetten. Het brengt ontspanning in het moment. Slow living is voor mij een manier om balans en inspiratie te vinden te midden van de hectiek van het dagelijks leven.By Mölle blog Fabian Schmidlin